به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، این کتاب را نویسندگان محسن دانشمندی، مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، علیرضا کریمی کلور، مدرس دانشگاه معماری و هنر پارس و محمدرضا پورزرگر، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی با پیشگفتاری از پروفسور محمدجواد مهدوینژاد به رشته تحریر در آوردهاند.
دبیر علمی همایش ملی تجارب مسئولیتهای اجتماعی کشور، با اشاره به گستردگی مباحث مفهومی نظری این موضوع در ادامه بر ضرورت بازخوانی تجارب ملی و بینالمللی تأکید کرد و افزود: این موضوع حتی میتواند دانشگاهها را هم شامل شود و آنچه حایز اهمیت است کار ویژه در حیطه مسئولیت اجتماعی است.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، در نخستین روز بازدید پژوهشگران، فنآوران و مدیران سازمان جهاددانشگاهی تهران در چارچوب برنامهریزیشده از مراکز صنعتی، فنآوری و دانشبنیان اراک، از مجموعه بزرگ «ماشینسازی اراک» و «شرکت صنعتی آذرآب اراک» بازدید کردند.
دبیر اجرایی نخستین همایش ملی «تجارب مسئولیت اجتماعی در ایران»، از اعلام فراخوان ارسال مقاله به دبیرخانه این همایش خبر داد و گفت: اساتید، دانشجویان دکترا و افراد فعال در این حوزه تا ۱۰ دیماه مهلت دارند تا با مراجعه به سایت همایش به نشانی csr.jahat.ir چکیده مقالات علمی خود را به دبیرخانه همایش ارسال کنند.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، روز سهشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ مراسم گرامیداشت چهل و چهارمین سالگرد تشکیل جهاد دانشگاهی با حضور دکتر محمدعلی زلفیگل وزیر علوم، تحقیقات و فنآوری، دکتر حسن مسلمینائینی، رئیس جهاد دانشگاهی، دکتر مجتبی خیام نکویی، معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تات در مرکز همایشهای بینالمللی دانشگاه علم و فرهنگ این نهاد برگزار شد
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، از فعالیتهای شاخص مهندس قنبرپور جهادگر ممتاز کشوری میتوان به ایفای نقش کلیدی در بیش از ۲۰ پروژه مهم و حیاتی صنایع کشور در حوزه فنآوری مواد ویژه فلزی، تولید فلزات رنگین مورد نیاز صنایع نظامی، تأمین قطعات فلزی با دانش فنی بالا و با کاربرد در تولید ژنراتورها و پروژه مهم چرخ مسی و کریستالیزاتور برای نخستین بار در کشور اشاره کرد.
پژوهشکده مطالعات توسعه جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران، بیست و یکمین نشست از سلسله «نشستهای توسعه» را بهمنظور بررسی مسائل مهم و اساسی توسعه در ایران به موضوع «فلسفه و توسعه» اختصاص داده است.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، در مناظره نخست از مرحله نیمهنهایی تیم سخن با موضع مخالف و تیم آرا با موضع موافق با گزاره «رسانههای پیشرفته، یکی از ابزارهای تهاجم فرهنگی هستند» با یکدیگر رقابت کردند که در این مناظره تیم سخن با ارائه استدلالهای خود بر تیم مقابل فائق و به مرحله دانشگاهی راه یافت.
معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، کارگاه آموزشی اصول و فنون مناظره ویژه شرکتکنندگان مسابقات ملی مناظرات دانشجویی دانشگاه تهران را برگزار میکند.
ادارهکل روابط عمومی جهاد دانشگاهی فراخوان ثبتنام دومین کنگرهی ملی بانوان تأثیرگذار در دو سطح استانی و ملی ویژه جهادگران و خانوادههایشان را منتشر کرد.
جامعه و فرهنگ را بشناسیم
عضو هیأت علمی گروه انسانشناسی دانشگاه تهران با بیان اینکه برای پیاده کردن پروژه توسعهای نیازمند شناخت جامعه هستیم، گفت: شناخت جامعه به معنای حرکت در مسیر نیازها و خواستههای جامعه با الگوی برنامهریزی از پایین به بالا است. کمترین فایده علم انسانشناسی هشدار دادن و آگاه کردن برنامهریزان توسعه از شکست برنامههای توسعه در صورت بیتوجهی به خواست و مطالبات جامعه و عدم مشارکت دادن و دخالت دادن آنها در فرایند برنامه ریزی توسعه است. انسان شناسان در این زمینه می توانند نقش میانجیگری خوبی بین برنامه ریزان توسعه و مردم ایفا نمایند و شنونده خوبی برای حرفهای دو طرف جامعه محلی و برنامهریزان توسعه باشند.
طرح «کوتینگ پلیاستایرن»، از گروه پژوهشی طراحی فرآیندهای شیمیایی سازمان جهاد دانشگاهی تهران بهعنوان طرح برتر پژوهشی در جهاد دانشگاهی شناخته و از مسئولان این پروژه پژوهشی در گردهمایی روسای جهاد دانشگاهی تقدیر شد.
پیرو فراخوان دفتر مرکزی، دو طرح امولسیفایر قیر و کوتینگ پلیاستایرن از سازمان تهران به دفتر مرکزی معرفی شد و در مراحل پایش و ارزیابی، طرح کوتینگ پلیاستایرن بهعنوان طرح فنآورانه برگزیده در جهاد دانشگاهی انتخاب شد.
سازمان جهاد دانشگاهی تهران، طی مراسمی ضمن بازدید از پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران، برای ایجاد و گسترش همکاریهای مشترک بینبخشی تفاهمنامه همکاری با این پژوهشکده به امضا رساند.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، در نخستین روز بازدید پژوهشگران، فنآوران و مدیران سازمان جهاددانشگاهی تهران در چارچوب برنامهریزیشده از مراکز صنعتی، فنآوری و دانشبنیان اراک، از مجموعه بزرگ «ماشینسازی اراک» و «شرکت صنعتی آذرآب اراک» بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، در مراسم اختتامیه سیزدهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران، از ۴۱ مصداق فداکاری شامل ۳۳ دانشجو یا گروه دانشجویی و ۸ مصداق فداکاری غیر دانشجو ب حضور مسئولان تقدیر شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، سید حسین حسینی، سرپرست دانشگاه تهران، در مراسم اختتامیه سیزدهمین دوره اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران در تالار فردوسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران اظهار کرد: این گردهمایی برای جوانان که در عرصههای مختلف چون ۸ سال دفاع مقدس در جبههها حضور داشتند و از خود رشادت، فداکاری و ایثار نشان دادند میتواند با پیامآوری برای آیندگان اثربخشی لازم را داشته باشد.