جهاد دانشگاهی واقعی، جهادی انقلابی

۰۷ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۰ کد : ۶۰۱۸۲ اخبار عمومی
تعداد بازدید:۲۶۵
سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی تهران گفت: در مرحله نخست باید به این پرسش‌ها
جهاد دانشگاهی واقعی، جهادی انقلابی

سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی تهران گفت: در مرحله نخست باید به این پرسش‌ها پاسخ داد که جهاد دانشگاهی چه باید باشد؟ و در گام بعدی باید مشخص کرد که جهاد دانشگاهی هم‌اکنون چیست؟ تا بتوان به چارچوب و الگوی عملی واحدی برای این نهاد مقدس رسید.

چارچوب تئوریک جهاد دانشگاهی مبتنی بر دو مولفه حرکت و جهت است

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، دکتر جواد پورکریمی،  در آستانه چهل و سومین سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی اظهار کرد: باید به این موضوع پرداخته شود ‌که جهاد دانشگاهی به‌عنوان یک الگوی تئوریک و نظری چه باید باشد؟ تا بر آن اساس بتوانیم بگوئیم هم‌اکنون چه هستیم و تا ایده‌آل چه فاصله‌ای داریم؟

وی، با بیان این‌که همگان واقفند جهاد دانشگاهی یک نهاد انقلابی است که برخاسته از دل انقلاب و شورای‌عالی انقلاب فرهنگی برای کمک به اداره صحیح دانشگاه در شرایط پرتلاطم ابتدای انقلاب بود، و توانست منشأ اثر مثبت بسیاری در زمان تعطیلی دانشگاه‌ها و پس از بازگشایی مجدد باشد، در ادامه افزود: اما آنچه به‌نظر می‌رسد درباره جهاد دانشگاهی به آن کمتر توجه شده است این است که آیا مدل جهاد دانشگاهی به‌عنوان یک مدل موفق، قابلیت تبدیل شدن به یک چارچوب نظری سازمانی - مدیریتی را دارد یا خیر؟

سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی تهران، با بیان این‌که سخنان مقام معظم رهبری(مدظله العالی) را در خصوص جهاد دانشگاهی خلاصه، تحلیل، طبقه‌بندی و به چارچوبی تبدیل کردیم، در ادامه با اعتقاد به این‌که پس از چندین دهه همراهی با پیشرفت کشور پس از انقلاب، جهاد دانشگاهی باید هم‌اکنون با حرکتی پرشتاب‌تر از گذشته خلاء‌های موجود را شناسایی و آن‌را جبران کند، افزود: از نگاه تئوریک حرکت جهادی را می‌توان در دو محور خلاصه کرد، محور عمودی نشانگر شاخص حرکت و محور افقی نشانگر شاخص جهت است، باید در نظر داشت حرکت بدون جهت با هر شتابی، سرانجامی نخواهد داشت.

دکتر پورکریمی، با بیان این‌که از نگاه تئوریک من جهاد را حرکت و انقلابی بودن را جهت می‌دانم، در ادامه تصریح کرد: حاصل تقاطع این 2 محور(حرکت و جهت) ایجاد 4 ناحیه است، نام منطقه حاصل از تقاطع حداکثر شاخص حرکت با جهت را حرکت جهت‌دار جهاد دانشگاهی یا همان جهاد انقلابی گذاشته‌ام که ما باید در این ناحیه قرار گیریم و به نقطه ایده‌آل برسیم.

وی، با بیان این‌که یقیناً دیگر مناطق ما را به مقصد نمی‌رسانند، افزود: ناحیه حرکت بدون جهت به‌مثابه حرکت‌های منحرفانه(مانند حرکت‌های داعش‌گونه) است که شاهد آن بودیم که در آن چیزی جز گمراهی و ضلالت در برندارد. در ناحیه بدون حرکت و جهت هم چیزی جز سکون و مرگ نداریم و ناحیه جهت‌دار بدون حرکت منطقه بی‌خاصیت است.

سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی تهران، با اشاره مجدد بر وجود 4 ناحیه، تصریح کرد: جهاد دانشگاهی در ناحیه جهاد انقلابی یعنی حرکت جهت‌دار قرار دارد بنابراین مهم است که بدانیم جهاد دانشگاهی چه کار می‌کند و چه کار باید بکند؟ تا به اوج برسد.

جهاد انقلابی به‌منزله داشتن حرکتی جهت‌دار با نیروهای مخلص انقلابی است

دکترپورکریمی، با بیان این‌که جهاد دانشگاهی به‌مثابه جهاد انقلابی به‌منزله داشتن حرکتی جهت‌دار با نیروهای مخلص انقلابی است، گفت: انقلابی بودن به ظاهر، شعار و حرف نیست، انقلابی بودن به عمل است این‌که در چارچوب عمل کردن و مدیریت جهادی داشتن است.

وی، با اعتقاد به این‌که با وجود قرار گرفتن جهاد دانشگاهی در این منطقه اما هنوز به نقطه اوج(ایده‌آل) نرسیده است، خاطرنشان کرد: معتقدم هنوز با جهاد انقلابی خالص فاصله داریم و برخی موارد باید اصلاح شود. البته برای پر کردن این شکاف نیازمند راهبرد هستیم.

سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی تهران، با بیان این‌که مقام معظم رهبری در جای جای صحبت‌های‌شان درباره جهاد دانشگاهی به نگاه انقلابی اشاره دارند، افزود: بر این اساس باید نگاه، هدفمند و جهتمند و مبتنی بر رویکرد انقلابی در جهاد دانشگاهی مستقر باشد.

دکتر پورکریمی، با بیان این‌که انتظار رهبری از جهاد دانشگاهی یک جهاد انقلابی به‌معنای گذشتن از رفاه و آسودگی، جان، مال و ... برای رسیدن به هدف است، افزود: انقلابی بودن به ظاهر، شعار و حرف نیست انقلابی بودن به عمل است این‌که در چارچوب عمل کردن و مدیریت جهادی داشتن است.

وی، با بیان این‌که اگر افراد شاهد حرکت جهت‌مند، هدف‌مند و با انگیزه جهاد دانشگاهی برای پیشرفت کشور باشند، در عمل ثابت کرده‌ایم که انقلابی و جهاد انقلابی هستیم، ادامه داد: تلاش برای پیشرفت کشور و جبران عقب‌ماندگی‌ها، زود جا نزدن و کشور را ترک نکردن و همه دشواری‌ها را برای ساختن کشور تحمل کردن، انقلابی فکر کردن و عمل کردن نگاه و مدیریت انقلابی داشتن همگی نشان از انقلابی بودن ما دارد.

سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی تهران، با بیان این‌که هم‌اکنون برخی کشورها(خصوصا در شرق آسیا) در مسیر توسعه‌یافتگی و پیشرفت بالایی قرار دارند، افزود: این کشورها حرکت‌های پرشتابی را تجربه کرده‌اند، اما این حرکت‌ها عمدتاً بدون جهت بوده و یقیناً به همه جوانب توجه نکرده و کامل نیست هرچند توسعه و پیشرفت‌های مادی زیادی را به‌دنبال داشته باشد.

 

دکتر پورکریمی، با بیان این‌که براساس منظومه فکری مقام معظم رهبری جهاد باید حرکت به‌همراه جهت داشته باشد، افزود: در چنین صورتی است که مسیر درستی برای رسیدن به پیشرفت تعریف و فراهم می‌شود.

وی تصریح کرد: به‌عنوان مثال مقام معظم رهبری عنوان کردند ما به‌دنبال سلاح کشتار جمعی و من‌جمله سلاح هسته‌ای نیستیم، این حاکی از جهت داشتن حرکت جمهوری اسلامی است، اگرچه ما نسبت به حفظ مرزهای‌مان حساسیت داریم اما این به‌معنای دستیابی به سلاح‌های نامتعارف نیست. جهت داشتن، ما را وادار می‌کند به‌دنبال مسیری هرچند دشوار ولیکن درست داشته باشیم.

سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی تهران، با این توضیح که اگر قرار است در جهاد دانشگاهی به‌دنبال مسیر تحقیقاتی باشیم باید مسیری را که یا دیگران آن‌را طی نکرده‌ا‌ند یا ورود به آن برای‌شان دشوار است را انتخاب کنیم، افزود: جهاد دانشگاهی به هیچ وجه رقیبی برای هیچ سازمان و ارگانی نیست.

دکتر پورکریمی، با بیان این‌که جهاد، بار مفهومی زیادی دارد و معنای جهد و کوشش به همراه جهت، بصیرت و بینش در حد اعلی در آن مستتر است، تصریح کرد: پس ما نباید در این نهاد همکار غیرانقلابی داشته باشیم به‌عبارتی چنین فردی نباید و نمی‌تواند این نهاد را برای فعالیت انتخاب کند هرچند معتقدم همه همکاران جهاد دانشگاهی انقلابی هستند ولیکن باید برای تکامل و بلوغ سازمانی و فردی برنامه‌های صحیحی را برنامه‌ریزی و اجرا کنیم.

وی، در تبیین ویژگی‌های جهادگر انقلابی افزود: فرد جهادگر انقلابی به‌دنبال پست و مقام نیست و پست برای آنان هدف نبوده و تنها وسیله‌ای برای دستیابی به اهداف جهاد انقلابی و کشور عزیز است و اگر پستی را هم می‌پذیرد صرفاً برای انجام وظیفه است، در ادامه افزود: مضمون، محتوا و معنای نام جهاد، حرکت انقلابی است، البته باید در نظر داشت که حرکت انقلابی حرکت خشن و بدون روح نیست بلکه حرکتی مهربانانه، پرتلاش و به‌دور از سیاه‌نمایی و البته واقع‌بینانه و امیدوار به آینده است.

سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی تهران،  با اعتقاد به این‌که نگاه جهاد انقلابی خاص این نهاد و کشورمان نیست بلکه یک فرهنگ است که ان‌شاا... عالم‌گیر شود، در ادامه خاطرنشان کرد: انقلابی بودن یک تفکری است که از زمان حضرت رسول اکرم(ص) و سپس حضرت امیرالمومنین(ع) در اداره جامعه تاکنون اشاره کردند که این بزرگواران با رویکردی از روی مهر و مهربانی و البته تلاشگری بی‌وقفه و هدفمندی در کارها به امت اسلامی جهاد هدفمند و به تعبیر بنده انقلابی را آموختند.

دکتر پورکریمی، با بیان این‌که مقام معظم رهبری برای جهاد دانشگاهی جایگاهی قائل است، گفت: بر این اساس جهاد دانشگاهی باید طبق ارزش‌ها، مسئولیت بپذیرد و فعالیت کند، جهاد باید فعال در مناطق حساس و مورد نیاز باشد، جهاد باید به‌دنبال هویت‌سازی باشد، ما برای جهادی بودن باید هویت معلوم و مشخصی داشته باشیم، جهاد باید به‌دنبال رشد و شکوفایی باشد، جهاد باید رمز ماندگاری‌اش را در تقوا و نگاه جهت‌دار بداند، جهاد باید به‌دنبال تأثیرگذاری و اقتدار علمی باشد.

جهاد دانشگاهی دارای تفکر و عمل انقلابی است

سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی تهران، با بیان این‌که مقام معظم رهبری درباره اهداف جهاد هم چنین می‌فرمایند، افزود: جهاد باید یک نگاه انقلابی توحیدمحوری داشته باشد، جهاد باید به‌دنبال سبک زندگی «ایرانی اسلامی» در خود و دیگران باشد، هدف جهاد باید تزریق امید در جامعه باشد، جهاد باید به‌دنبال کار و تفکر انقلابی و اسلامی در دانشگاه باشد، جهاد باید در عمل نشان دهد تزکیه بر علم و دانش مقدم است، جهاد باید خودسازی و تهذیب نفس را داشته باشد.

دکتر پورکریمی، با بیان این‌که جهاد با توجه به اهداف تبیین شده از سوی رهبری می‌تواند به جهت‌محوری نزدیک شود، گفت: جهاد باید نیتش الهی باشد ما نباید بفکر آن باشیم که دولت ها از جهاد راضی باشند باید به این بیندیشیم که کارهای‌مان مورد رضایت خداوند باشد، نظیر مرحوم کاظمی آشتیانی، که در چنین شرایطی است که نه تنها ایران بلکه کل دنیا او را خواهند دید، جهاد باید توأم با کار علمی به‌دنبال کار فرهنگی به معنا و مفهوم دقیقش باشد و نه کارهای فرهنگی مرسوم و کم‌بازده باشد.

وی، با بیان این‌که براساس سخنان مقام معظم رهبری جهاد باید هدف‌مند، درست و براساس آرمان‌ها، هوشمندانه و عاقلانه تصمیم‌گیری کند، ادامه داد: هم‌چنین رهبر انقلاب برای جهاد ویژگی‌هایی را قائل شده است. از آن‌جمله تقید به انقلاب، تدین و تعبد، پرهیزگاری و خودسازی است. بنا بر فرمایشات مقام معظم رهبری جهاد نیروهای مومن، انقلابی، حزب‌اللهی برخوردار از دانش، معرفت، تخصص و تجربه است به‌عبارتی همه این ویژگی‌ها در جهاد جمع شده است.

جهاد دانشگاهی دارای نظم انقلابی است

سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی تهران، با بیان این‌که از دیگر ویژگی‌های جهاد تصمیم‌گیری قاطع است.

در ادامه با بیان این‌که رهبری راهبردهایی را هم برای رسیدن به هدف برای جهاد ذکر کرده است،  خاطرنشان کرد: داشتن انضباط انقلابی نه کمونیستی و نه غربی، یکی از این راهبردهاست یعنی در عین نشاط و انعطاف‌پذیری منظم هم باشد، فرد جهادگر بی‌نظم و بی‌برنامه نیست، منظور مقام معظم رهبری از جهاد انقلابی نظم انقلابی هم هست. جهت‌گیری هم باید انقلابی باشد، ایشان می‌فرمایند توجه داشته باشید در راهبردهای‌تان به‌همراه انضباط آرمان‌های انقلابی را هم داشته باشید.

دکتر پورکریمی، با بیان این‌که الگوسازی برای جوانان را از دیگر راهبردهای مقام معظم رهبری برای جهاد می‌داند، گفت: غافل نشدن از دانشجویان، داشتن خودباوری علمی و انقلابی از دیگر راهبردهای ایشان برای جهاد دانشگاهی است.

وی، در پاسخ به این پرسش که جهاد دانشگاهی چه دارد؟، افزود: جهاد دانشگاهی خود نمونه بارز یک دستاورد شاخص است جهاد مولود انقلاب است اما این‌که این وجود و هویت چه دستاوردی داشته است؟ باید گفت جهاد دانشگاهی طی این 43 سال تغییرات زیادی داشته و شرایط متفاوتی را تجربه کرده است، در دوره‌هایی بر روی فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌ها متمرکز بود سپس فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی، اشتغال و هم‌اکنون تجاری‌سازی و پل ارتباطی دانشگاه و جامعه به مجموعه فعالیت‌های آن اضافه شده است. جهاد همواره کوشیده است جای خالی فعالیت‌های دانشگاه‌ها را پر کند نه آن‌که رقیبی برای فعالیت‌های دانشگاه باشد.

جهاد انقلابی تهران پیشرو در حوزه های فنی و مهندسی مواد شیمیایی و فلزی است

سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی تهران، با اعتقاد به این‌که جهاد دانشگاهی تهران در حوزه فنی مهندسی دستاوردهای چشمگیری داشته است، ادامه داد: در حوزه مواد فلزی ویژه توانسته آلیاژهایی را تولید کند که پیش از آن کشور وابستگی شدیدی به خارج داشت و چه بسا در صورت حمایت کشور از واردات بی‌نیاز می‌شود. برخی حوزه‌های فلزی برای ما استراتژیک بود. و اگر به آن نمی‌پرداختیم کشور تحت‌فشار قرار می‌گرفت. جهاد دانشگاهی تهران در چند حوزه نظیر کریستالیزاتور و کلاف لوله مغزی سیار که به‌عنوان پروژه های راهبردی در صنعت نفت تلقی می‌شود، توانسته به دانش‌فنی آن دست یابد.

دکتر پورکریمی، با بیان این‌که جهاد دانشگاهی تهران در حوزه مواد شیمیایی هم موفق عمل کرده است، افزود: در این راستا مواد شیمیایی بسیار مهمی را برای صنایع شیمیایی تولید کرده است موادی که پیش از این در کشور تولید نمی‌شده است یا اصولاً دانش‌فنی آن‌را نداشتیم که جهاد توانسته با کارهای پژوهشی و سرمایه‌گذاری، آن‌را به نتیجه برساند که می‌توان به دانش فنی امولسیفایرها و کوتینگ و سایر مواد بسیار ارزشمند در حوزه شیمی و پتروشیمی و حوزه های کشاورزی که می‌تواند نقش بسزایی در امنیت غذایی ایفا کند، اشاره کرد.

وی، با بیان این‌که جهاد دانشگاهی تهران توانسته در دیگر حوزه‌ها مواد غذایی و مواد کشاورزی نظیر کودها و سموم کشاورزی و در حوزه موارد ارزشمند و ریزاندازه(F&S ) موفق عمل کند، ادامه داد: در این راستا به‌عنوان مثال توانسته فرومون جنسی برای مبارزه با آفات را تولید کند که برای مبارزه با آفات مختلف بسیار تاثیرگذار بوده و کشور را از استفاده از سموم بی‌نیاز می‌کند گام‌های بسیار بلندی را بردارد.

سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی تهران، زحمات جهادگران تهران در حوزه بیولوژیک را هم قابل تقدیر برشمرد و افزود: در این حوزه پژوهشگران جهاد دانشگاهی تهران موفق شدن واکسن‌هایی را در حوزه آبزیان تولید کنند. از مشکلاتی که هم‌اکنون در حوزه آبزیان وجود دارد میزان ماندگاری پائین بچه ماهی‌هاست‌ که عمدتاً علاوه‌بر  تلفات زیاد، به امنیت غذایی کشور هم صدمه می‌زند و سبب اتلاف سرمایه‌ها می‌شود که می‌توان از طریق واکسیناسیون و سایر خدمات تخصصی حوزه آبزیان تلفات بچه ماهی‌ها را به میزان زیادی کاهش داد و ضریب امنیت غذایی را به میزان قابل توجهی بهبود بخشید.

دکتر پورکریمی، دستیابی به دانش‌فنی «کشت بافت» در حوزه کشاورزی را از دیگر دستاوردهای پژوهشی جهادگران تهران دانست و خاطرنشان کرد: ما برای چندین گونه گیاهی کشت بافت را آغاز کردیم که همه مراحل از ابتدا تا مزرعه در جهاد دانشگاهی تهران انجام شده است.

جهاد انقلابی تهران در حوزه علوم انسانی به دنبال مدل توسعه درون‌زا و مبتنی بر بیانیه گام دوم انقلاب است

وی، فعالیت جهاد دانشگاهی تهران در حوزه علوم انسانی را در خور تقدیر برشمرد و افزود: حوزه علوم انسانی جهاد دانشگاهی تهران از بخش‌های مهم و قابل اتکاء دستگاه‌های مختلف نظام است. مقام معظم رهبری معتقد هستند اگر قرار است توسعه و پیشرفتی در کشور اتفاق بیفتد باید براساس مدل توسعه و پیشرفت باشد از این‌رو همکاران ما در پژوهشکده مطالعات توسعه به‌صورت هدف‌مند، جهت‌مند و روش‌مند در حال دنبال کردن بحث توسعه با نگاه رهبری در کشور بلاید که متناسب با ظرفیت‌های نظری و زیست‌بوم کشور باشد، هستند.

سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی تهران،  این موضوع را از دستاوردهای خوب جهاد دانشگاهی تهران دانست و خاطرنشان کرد: از تأکیدات و راهبردهای پیشنهادی مقام معظم رهبری داشتن تعامل با دستگاه‌های مختلف کشور است، جهاد دانشگاهی تهران هم همواره کوشیده ارتباطات و تعامل سازنده و خوبی با دستگاه‌های اجرایی استانی و حتی ملی داشته باشد از آن‌جمله می‌توان به استانداری، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و وزارت علوم، کشور و ...اشاره کرد.

دکتر پورکریمی، توضیح داد: از اقداماتی که جهاد دانشگاهی تهران از ابتدای سال آغاز کرده است پرهیز از شعاری عمل کردن با نامگذاری سال است چون مقام معظم رهبری معتقدند این نامگذاری شعار نیست بلکه تبیین مسیر یکسال آینده است. در همین راستا جهاد دانشگاهی تهران کارگروه ویژه‌ای را با موضوع عملیاتی کردن شعار مهار تورم و رشد تولید را تشکیل داد و طی جلسات فشرده‌ای هم‌اکنون بسته خوبی آماده شده است که امید می‌رود در ماه جاری این بسته به دستگاه‌های مختلف پیشنهاد داده شود تا بتواند در بخش رشد تولید راهگشایی برای دستگاه‌ها باشد.

وی، با بیان این‌که یکی از روش‌های تعامل ما با دستگاه‌های اجرایی از همین مسیر است، افزود: با دستگاه‌های مختلف وارد ارتباط می‌شویم اگر خود دستگاه‌ها نیازمندی‌های استراتژیک‌شان)نه نیازهای روزمره‌اشان( را احصاء کرده باشند که ما به آن‌ها کمک می‌‌نیم تا مسائل‌شان را حل کنند و اگر نیازمند احصاء نیازمندی‌های راهبردی باشند ما در این راستا هم همراهشان هستیم.

سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی تهران،  با بیان این‌که جهاد دانشگاهی تهران به‌دنبال ارتباطات و تعاملات برون‌مرزی در سطح منطقه و بین‌الملل است، خاطرنشان کرد: تاکنون هم مذاکراتی را انجام داده است، به‌عنوان مثال در حوزه محصولات بیولوژیک رایزنی‌هایی با برخی کشورها داشته‌ایم تا بتوانیم خدمات و فراورده‌ها و دانش فنی را به آن‌ها صادر کنیم.

بهترین راه نشان دادن ما می‌تواند پیروی از حدیث شریف«کونوا دعاه الناس بغیر السنتکم» و نشان دادن «ما می‌توانیم» در عمل است

دکتر پورکریمی، در پاسخ به پرسش برنامه‌های جهاد دانشگاهی تهران برای تقویت روحیه «ما می‌توانیم» گفت: من معتقدم و به‌قول شعار قرآنی برای دعوت دیگران به اسلام باید به غیر از زبان، عمل کرد(کونوا دُعاةَ الناسِ بِغَیرِ اَلسِنَتِکُم). تنها صحبت درباره خوبی‌ها کافی نیست بلکه رفتار، منش و برخورد صحیح بیش از صِرف حرف زدن تأثیر دارد. جهاد تهران باید نمونه عملی «ما می‌توانیم» باشد تا الگوی مناسبی برای جوانان و دانشجویان باشد. باید نشان داد به‌جای شعار در عمل ما می‌توانیم با حرکت جهادی جهت‌دار.

وی، با بیان این‌که حرکت جهاد باید استمرار داشته باشد و از مشکلات خسته نشد، افزود: باید با دیگران مهربان بود با وجود اهمیت مسائل مادی، نباید مسائل مادی در اولویت باشد به‌عبارتی دیگر باید جهادگونه عمل کرد یعنی به‌مانند دفاع مقدس مسئولیت کارهای دشوار را داوطلبانه پذیرفت تا نمونه عملی «ما می‌توانیم» برای قشر جوان و دانشجویان باشیم.

سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی تهران،  یادآور شد: معتقدم جهاد دانشگاهی تهران یک جهاد انقلابی تراز اول انقلاب با نیروهای مخلص، پرتلاش، انقلابی، جهت‌مند و هدف‌مند است. جهاد دانشگاهی تهران ظرفیت‌های خوب، سابقه درخشان و نیروی انسانی توانمند فراوانی دارد که به‌واسطه آن می‌تواند جزو بهترین‌ها باشد.

دکتر پورکریمی، خاطرنشان کرد: اگر جهاد دانشگاهی تهران به‌واسطه فعالیت‌هایش مورد اقبال، اعتماد و وثوق مردم و مسئولان و به‌ویژه مقام معظم رهبری باشد به هدفش رسیده است. بنا به فرمایشات مقام معظم رهبری جهاد دانشگاهی باید گزین عمل کند و این ممکن نمی‌شود جز با تلاش فراوان و جهت‌گیری صحیح.

 

ارتباط حسنه جهاد انقلابی و دانشگاه انقلابی نتایج بسیار موثری خواهد داشت

وی تصریح کرد که همه توفیقات جهاد دانشگاهی و به‌ویژه جهاد دانشگاهی تهران مرهون تلاش‌ها و از خودگذشتگی‌های شبانه‌روزی جهادگران سازمان تهران و همه عزیزانی بوده که در دشواری‌ها و ناملایمات فراوان و بعضاً نامهربانی‌های برخی مسئولان در گذشته، این نهاد را بیش از پیش زنده و پویا و شاداب نگه داشته و امید می‌رود با ارتباط بسیار خوب و نزدیکی که هم‌اکنون با دانشگاه انقلابی تهران و ریاست محترم دانشگاه تهران جناب آقای دکتر مقیمی که فردی انقلابی و ارزشی هستند و هیئت رئیسه محترم و سایر مسئولان گرانقدر انقلابی دانشگاه و مسئولان استان و کشوری داریم بتوانیم کمک موثری در حل مسائل کشور و دانشگاه برداریم. یقیناً ارتباط حسنه دانشگاه انقلابی و جهاد انقلابی نتایج انقلابی و بسیار موثری را در بر خواهد داشت.

خدیا چنان کن سرانجام کار              که تو خوشنود باشی و ما رستگار

کلیدواژه‌ها: جهاد دانشگاهی

آخرین ویرایش۱۵ مرداد ۱۴۰۲