افتتاحیه ششمین دوره آموزشی مربیان مهدهای قرآنی سازمان بسیج جامعه زنان کشور با همکاری سازمان جهاد دانشگاهی تهران و سازمان بسیج جامعه زنان کشور
ششمین دوره آموزشی مربیان مهدهای قرآنی سازمان بسیج جامعه زنان کشور با حضور نماینده ولی فقیه در استان البرز، رییس بسیج جامعه زنان کشور و معاون آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی تهران در محل اردوگاه شهید میرحسینی 25 مرداد 95 آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی تهران، در این مراسم ابتدا مینو اصلانی، مسئول سازمان بسیج جامعه زنان کشور ضمن خوش آمدگویی به مربیان و اساتید حاضر در جلسه سرفصل فعالیت های مربیان مهدمساجد در تربیت اسلامی و انقلابی کودکان را معرفی کرد.
وی با اشاره به صحبت های اخیر دبیرکل حزب الله لبنان گفت: با نگاهی به سخنرانیهای سیدحسن نصر الله به خوبی روشن میشود که بحث مهم در صحبت های وی تاکید بر پیروی از ولایت فقیه به عنوان نائب امام زمان(عج) است و این درس خوبی است که باید سرلوحه آموزشی مربیان قرار گیرد.
اصلانی افزود: لازم است که تمام مربیان مهدهای مساجد بر ولایت پذیری و موضوع ولایت فقیه روی کودکان کار کرده و سعی کنند این موضوعات را برای کودکان تبیین نموده و در آنها نسبت به مسائل روز دغدغه ایجاد نمایند.
در ادامه این مراسم، سید عزیز آشنا معاون آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی تهران با استناد به گفته امیرالمومنین که العلم فی الصغر کالنقش فی الحجر بر اهمیت آموزش در دوران کودکی تاکید نموده علم آموزی در این دوران را مانند نقشی دانست که روی سنگ حک میشود و با گذشت سالیان دراز نیز باقی می ماند.
وی دوران کودکی را مهمترین دوران در شکل گیری شخصیت کودکان و آموزش آنان دانست و تاکید کرد که اگر کسی توانایی تربیت و آموزش کودکان را نداشته باشد و شغل مربیگری مهد کودک را بپذیرد، به کودکان و آینده آنان خیانت کرده است.
آشنا افزود مهدهای قرآنی که با استفاده از تعالیم قرآن به آموزش کودکان میپردازند درجه اهمیت آنان به دلیل قرار گرفتن نام قرآن کریم در کناب آموزش کودکان چند برابر میشود.
آیتالله حسینی همدانی، نماینده ولی فقیه در استان البرز نیز در این برنامه، با تبریک دهه کرامت و ولادت امام هشتم (علیهالسلام)، بیان کرد: خدای کریم، معلمی است که کرامت میآموزد؛ این کرامت در سایه تقوا به دست میآید و این تقوا امکان تشخیص حق از باطل در مسائل و جریانات را به انسان میدهد.
وی افزود: خدا نیز در ابتدای خلقت انسان، او را به لفظ کرامت ستود که بیان داشت “و لقد کرّمنا بنیآدم” و اهلبیت و سجیت ایشان را نیز فضل و کرامت خواند و در زیارت جامعه کریمه، ایشان را ستونها و اصول کرامت میخوانیم.
امامجمعه کرج با بیان اینکه ما نیز باید اهل کرامت باشیم؛ تصریح کرد: اگر انسان اهل ذکر و یاد خدا و ارتباط با او باشد و برنامه زندگیاش را با دستورات خداوند تنظیم کند و محور برنامههایش را، خواست پروردگار عالمیان قرار دهد، مسلماً اهل کرامت خواهد گشت؛اگر معیار در همه حال خدا و طاعت او باشد؛ در این صورت قرب او نیز حاصل خواهد شد.
وی افزود: قلب محل ادراک ما است؛ اگر در اختیار انسان نباشد و در اختیار شیطان باشد، همین میشود که در جامعه و سیاستهای جهانی میبینید؛ ورودیهای این قلب، چشم و گوش هستند که مراقبت از آنها انسان را به مقام علی ابن ابیطالب (علیهالسلام) میرساند و رها کردن آنها انسان را از حیوانات پستتر میکند.
استاد اخلاق حوزه علمیه البرز، تبیین کرد: اگر قلب را درست دروازهبانی نکنیم، شیطان حاکم آن خواهد شد و قلبی که باید خانه خدا باشد، محل ورود و صدور خبائث و مفاسد خواهد شد.در کنار قلب سلیم، یکی از مسائل مهم در کرامت ما، ذکر است؛ اگر این ذکر از پیری، میانسالی، جوانی و یا کودکی در انسان شروع شود، اثرات متفاوتی در افراد دارد که کودکی بهترین زمان برای این تعلیم و نتیجه گرفتن از آن است.
شایان ذکر است دوره آموزشی مربیان مهدهای قرآنی سازمان بسیج جامعه زنان کشور، برای سومین سال متوالی با همکاری معاونت آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی تهران و سازمان بسیج جامعه زنان کشور، در تهران برگزار میشود. در این دوره 670 نفر از مربیان مهدهای قرآنی سراسر کشور حضور دارند و طی یک هفته، آموزشهای تخصصی مربوط به مربیگری مهد کودک را توسط معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی تهران و اساتید مطرح دانشگاههای کشور در حوزه علوم تربیتی و روانشناسی فرا خواهند گرفت.