سازمان جهاددانشگاهی تهران منتشر کرد: «نانو فناوری در صنایع غذایی؛ راهبردی برای آینده»
به همت سازمان انتشارات جهاددانشگاهی تهران، کتاب« نانو فناوری در صنایع غذایی راهبردی برای آینده» منتشرشد
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی تهران، تالیف کتاب« نانو فناوری در صنایع غذایی راهبردی برای آینده» توسط لین فریور؛ آرنوت فیشر؛ ویلم نورد و فرانس کمپرز و ترجمة آن توسط محسن لبافی، دانشیاردانشگاه تهران؛ مهشاد نسبی و نوشین اقبال انجام شده است.
شایان ذکراست هدف از ارائه این کتاب در دسترس قراردادن مجموعه اطلاعات کاربردی مورد توجه پژوهشگران، متخصصان، صاحبان صنایع غذایی و دانشجویان کنکاشگر برای شناخت از جایگاه روبه گسترش و چالشزای دانش و فناوری نانو ذرهها در قلمرو تولید همراه با ایمنی و برای کمک به امنیت غذایی با محوریت صنعت غذا و اتکا به بخش کشاورزی میباشد.
کاربردهای اساسی نانو فناوری در تولید و شناسایی مواد غذایی، بستهبندی، نانو فناوریهای موثر در بهبود کیفیت، سلامت و ایمنی مواد غذایی، شناسایی سمیت نانو ذرهها، نکاتی از ایمنی مصرف کنندگان و کنترلهای قانونی، بررسیهای محیطی و واکنشهای اجتماعی به نانو فناوری در بخش غذایی و حساسیتزایی آنها از جمله مباحث ارائه شده در این مجموعه میباشد