سازمان جهاددانشگاهی تهران منتشر کرد: «نانو فناوری در صنایع غذایی؛ راهبردی برای آینده»

به همت سازمان انتشارات جهاددانشگاهی تهران، کتاب« نانو فناوری در صنایع غذایی راهبردی برای آینده» منتشرشد
۰۲ تیر ۱۳۹۵ | ۱۱:۵۴ کد : ۴۶۱۵۳ فرهنگی
تعداد بازدید:۲۵۷

 

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی تهران، تالیف کتاب« نانو فناوری در صنایع غذایی راهبردی برای آینده» توسط لین فریور؛ آرنوت فیشر؛ ویلم نورد و فرانس کمپرز و ترجمة آن توسط محسن لبافی، دانشیاردانشگاه تهران؛ مهشاد نسبی و نوشین اقبال انجام شده است.
شایان ذکراست هدف از ارائه این کتاب در دسترس قراردادن مجموعه اطلاعات کاربردی مورد توجه پژوهشگران، متخصصان، صاحبان صنایع غذایی و دانشجویان کنکاشگر برای شناخت از جایگاه روبه گسترش و چالش‌زای دانش و فناوری نانو ذره‌ها در قلمرو تولید همراه با ایمنی و برای کمک به امنیت غذایی با محوریت صنعت غذا و اتکا به بخش کشاورزی می‌باشد.
کاربردهای اساسی نانو فناوری در تولید و شناسایی مواد غذایی، بسته‌بندی، نانو فناوری‌های موثر در بهبود کیفیت، سلامت و ایمنی مواد غذایی، شناسایی سمیت نانو ذره‌ها، نکاتی از ایمنی مصرف کنندگان و کنترل‌های قانونی، بررسی‌های محیطی و واکنش‌های اجتماعی به نانو فناوری در بخش غذایی و حساسیت‌زایی آنها از جمله مباحث ارائه شده در این مجموعه می‌‌باشد

آخرین ویرایش۲۵ تیر ۱۴۰۱