سازمان جهاد دانشگاهی تهران برگزار کرد:کارگاه آموزشی واکسیناسیون در ماهیان سردابی
سازمان جهاد دانشگاهی تهران برگزار کرد:کارگاه آموزشی واکسیناسیون در ماهیان سردابیکارگاه آموزشی واکسیناسیون در ماهیان سردابی به همت سازمان جهاددانشگاهی تهران و با حضور "فیلیپو گاسپاری"-کارشناس بهداشت و بیماریهای آبزیان- به مدت سه روز در تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی تهران،در این گردهمایی که با هدف ارتقای توانمندی کارشناسان کشور در حوزه ی واکسن و واکسیناسیون و انتقال تجارب و تدوین پروتکل های واکسیناسیون ماهی قزل آلا، نیمه دوم مهر ماه سال جاری انجام گرفت.، چند تن از اعضای گروه پژوهشی فرآوردههای بیولوژیک دامپزشکی جهاد دانشگاهی، متخصصین آبزیان و کارشناسان سازمان دامپزشکی کشور، به بحث و تبادل تجارب در مورد واکسنها و بیماریهای مهم در صنعت آبزی پروری در کشور پرداختند. در روز اول برگزاری این کارگاه، پروتکل های واکسیناسیون و انواع ضدعفونی کنندهها در ماهیان سردابی بیان شد. بازدید از یکی از مزارع پرورش قزل آلای کشور و روش های ارزیابی سلامت ماهی در روز دوم صورت گرفت و در روز سوم به تبیین روش های واکسیناسیون در شرایط مختلف نگهداری ماهی و تنظیم پروتکل واکسیناسیون پرداخته شد. شایان ذکر است فیلیپو گاسپاری ایتالیایی در چند کشور اروپایی از جمله ایتالیا، اتریش، آلمان و فرانسه و برخی کشورهای جنوب شرق آسیا به عنوان کارشناس در زمینه آبزیان فعالیت میکند.
گفتنی است در پایان این کارگاه به شرکت کنندگان گواهینامه حضور اعطا شد.