عرضه دستاوردهای حوزههای شیمی، متالورژی، مکانیک، کشاورزی و آبزیپروری جهاد تهران در نمایشگاه ۱۴۰۰
معاون پژوهش و فناوری سازمان جهاد دانشگاهی تهران با اشاره به برپایی نمایشگاه «توانمندیها و دستاوردهای جهاددانشگاهی ۱۴۰۰» از 5 تا 9 دیماه در محل بوستان گفتوگو گفت: در این نمایشگاه سازمان جهاد دانشگاهی تهران محصولات فناورانه خود را در حوزههای فنی و مهندسی، شامل شیمی، متالورژی، مکانیک و کشاورزی و آبزیپروری عرضه، معرفی و در معرض دید علاقهمندان و مراجعهکنندگان قرار میدهد.
ساخت چرخ ریختهگری با قابلیت تحمل دما و تنش زیاد از دستاوردهای حوزه متالورژی جهاد تهران
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، مهندس «حمید هاشمی» چرخ ریختهگری ساخته شده از آلیاژهای مس و کروم و زیرکونیوم را از دستاوردهای این سازمان در سالهای اخیر برشمرد و افزود: این چرخ در ریخته گری پیوسته مس کاربرد داشته و قابلیت تحمل دما و تنش بالا را دارد.
وی ساخت کریستالیزاتور با صفحات تخت مورد استفاده در ریختهگری پیوسته صنایع فولاد را از دیگر دستاوردهای پژوهشی سازمان جهاد دانشگاهی تهران دانست و خاطرنشان کرد: همچنین پژوهشگران جهاد تهران موفق شدهاند انواع آلیاژهای فلزی خاص شامل آلیاژهای پایه مس و پایه فولاد، آلیاژهای مغناطیسی، آلیاژهای مقاوم به حرارت و ویژه را تولید کنند.
ساخت رزیستور با کاربرد در ترمزهای دینامیکی از دستاوردهای فنی مهندسی سازمان جهاد دانشگاهی تهران
معاون پژوهش و فناوری سازمان جهاد دانشگاهی تهران تصریح کرد: ساخت رزیستور و مقاومتهای فولادی با کاربرد در ترمزهای دینامیکی و یا دمپرهای انرژی از دیگر دستاوردهای جهاد تهران است که در نمایشگاه «توانمندیها و دستاوردهای جهاددانشگاهی ۱۴۰۰» برای علاقهمندان این بخش و مراجعهکنندگان به نمایش گذاشته میشود.
تولید مواد شیمیایی ویژه با کاربرد در صنایع مختلف از دستاوردهای حوزه شیمی جهاد تهران
مهندس هاشمی درباره دستاورد دیگر سازمان جهاد دانشگاهی تهران در حوزه کاری مرتبط با این واحد گفت: تولید انواع متنوع مواد شیمیایی در مقیاس صنعتی و نیمهصنعتی با کاربرد در صنابع مختلف از جمله نفت، گاز، پتروشیمی، خودروسازی و راهسازی از دیگر توانمندیهای این واحد است که در معرض دید مراجعهکنندگان قرار میگیرد.
وی تولید مواد تعلیقشکن، اسپنها و دمولسیفایر معکوس برای جداسازی مواد نفتی از آب را از دیگر موفقیتهای جهاد دانشگاهی تهران در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی برشمرد و افزود: این محصولات فناورانه هم درنمایشگاه «توانمندیها و دستاوردهای جهاددانشگاهی ۱۴۰۰» به نمایش گذاشته خواهد شد.
معاون پژوهش و فناوری سازمان جهاد دانشگاهی تهران مدیران ارشد کشور، وزرا و معاونین دستگاههای اجرایی را از مخاطبان این نمایشگاه دانست و گفت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی و نمایندگان شورای شهر، مدیران ارشد استانی، استانداران، فرمانداران و ...، مدیران عامل و کارفرمایان سازمانها، صنایع، شرکتهای تولیدی و بازرگانان و ... و همکاران و مدیران حوزههای مختلف جهاددانشگاهی برای اطلاع از توانمندی دیگر واحدهای استانی از مخاطبان اصلی نمایشگاه 1400 هستند.
مهندس هاشمی با بیان اینکه توانمندیهای جهاددانشگاهی در حوزههای پژوهش و فناوری، تجاریسازی و همچنین دستاوردهای فرهنگی، آموزشی و کارآفرینی در این نمایشگاه عرضه میشود، ادامه داد: محصولات و دستاوردهای به نمایش گذاشته شده در مقیاس واقعی و تولید صنعتی و نیمه صنعتی بوده و همه حوزههای تخصصی جهاد دانشگاهی را شامل فنی و مهندسی، علوم پزشکی، کشاورزی، علوم انسانی و هنر و بطور خاص طرحهای فناورانه سالهای اخیر را شامل میشود.
شیوع کرونا علت برگزار نشدن نمایشگاه توانمندیهای جهاد دانشگاهی در 40 امین سالگرد تأسیس جهاد
وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی برای نمایش جلوههایی از خودباوری و با شعار باور توان ملی، مدیریت جهادی و نوآوری نمایشگاه 1400 را برگزار میکند، افزود: البته قصد برگزاری نمایشگاه در 40 امین سالگرد تأسیس جهاد وجود داشت که بهعلت محدودیتهای اجتماعی ناشی از شیوع کووید 19 چنین نشد اما امروز با توجه به تغییر دولت و جابجایی مدیران اجرایی کشور فرصت را مناسب دیدیم تا توانمندیها و دستاوردهای جدید جهاد دانشگاهی برای مسئولان و مخاطبان به نمایش گذاشته شود.
معاون پژوهش و فناوری سازمان جهاد دانشگاهی تهران با اشاره به جوان بودن دولت جدید(سیزدهم) در ادامه بر ضرورت معرفی درست و مناسب جهاد دانشگاهی برای مسئولان تأکید کرد و گفت: در اینصورت فرصت متقابلی برای همکاری و تداوم فعالیتها فراهم میشود. همچنین برنامه ریزی خوبی برای حضور مدیران ارشد و میانی سازمانها برای بازدید از نمایشگاه انجام گرفته است.
برپایی نمایشگاه از موثرترین روشها در کسب توجه و بازاریابی
وی برپایی نمایشگاه را از موثرترین روشها در معرفی محصولات و بازاریابی دانست و خاطرنشان کرد: در این نمایشگاه اختصاصی توانمندیها، دستاوردها، خدمات و محصولات جهاد دانشگاهی به مخاطبین ملی و بینالمللی معرفی میشود.
معاون پژوهش و فناوری سازمان جهاد دانشگاهی تهران با تأکید مجدد بر اینکه بر پایی نمایشگاه فرصت مغتنمی برای معرفی، تعامل و همکاری با دستگاهها اجرایی، سازمانها و صنایع است، افزود: این اقدام مزایای ارزشمندی برای طرفین دارد و امکان برنامهریزی و کسب منافع متقابل و همکاریهای مشترک را فراهم میکند.
مهندس هاشمی یادآور شد: این نمایشگاه، جهاد دانشگاهی را بهعنوان یک سازمان بالغ و تأثیرگذار در حوزه دانش و فناوری برای رفع نیازهای ملی و بینالمللی و گزینهای مطمئن برای تصدی مأموریتها و مسئولیتهای ملی در رفع چالشها و ارائه راهکارهای ایرانی اسلامی معرفی میکند.
وی فراهمسازی فرصت انجام مذاکرات همکاری و بررسی مسایل و چالشهای کلان جامعه و صنایع با مدیران ارشد و مسئولان را از دیگر فواید برپایی نمایشگاه 1400 برشمرد و افزود: برگزاری رویدادهای تخصصی در حوزه پژوهش و فناوری و رونمایی از دستاوردهای اخیر جهاد دانشگاهی و معرفی پژوهشگران نمونه واحدهای جهاد دانشگاهی در سال گذشته از مزایای برپایی نمایشگاه بزرگ جهاد دانشگاهی در دیماه 1400 است.
براساس این گزارش، نمایشگاه «توانمندیها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی ۱۴۰۰» با هدف روایت دستاوردها و توانمندیهای نوآورانه جهاد دانشگاهی با باور توان ملی و تکیهبر مدیریت جهادی برای معرفی و آشنایی بیشتر مدیران اجرایی و صنایع بزرگ با توانمندیها و دستاوردهای این نهاد و توسعه همکاریهای مشترک با سازمانهای مختلف دولتی و غیردولتی مرتبط از 5 تا 9 دیماه در محل بوستان گفتوگو واقع در بزرگراه شهید چمران برگزار میشود.